Читайте нас в соціальних мережах

"У Лаврі хворих на коронавірус немає", - заявив голова Тернопільської ОДА

Понеділок, 13 квітня 2020 15:55
Сьогодні, на черговому засіданні сесії обласної ради депутати звернулися до голови облдержадміністрації Володимира Труша щодо випадку, коли у одного із священників Лаври було виявлено коронавірус. Також депутати відзначили, що священник живе в Почаєві, він є отцем московського патріархату і проводив службу у Великому Кунинці, Збаразького району. 

На що голова Тернопільської ОДА відповів.

"В мене була прооведена не одна бесіда з настоятелями Лаври, якщо у вас є інформація, що там хтось хворий, то зверніться у департамент охорони здоров'я, у поліцію, - заявив Володимир Труш. - І наскільки мені відомо, сьогодні у Лаврі в Почаєві не зафіксовано хворих на коронавірус". 

До слова, нещодавно Тернополяни писали, що до медиків із симптомами коронавірусу звернувся священник Почаївської Лаври, що на Тернопільщині.

Отець Олександр (Марценюк) раніше прославився як борець із запровадженням ідентифікаційного коду та автор вірша, присвяченого терористу «ДНР» «Гіві». А от українських військових цей піп називає не інакше як «убийцами Донбаса».

Варто зазначити, що тепер крім відвідувачів Лаври під загрозою зараження перебувають також і насельники монастиря (священик входить до складу хору Лаври), а також парафіяни о. Олександра (Марценюка) із села Великий Кунинець, що на Збаражчині. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ