Читайте нас в соціальних мережах

У громаді на Тернопільщині скандал через нескошену траву на території школи (фото, відео)

Вівторок, 07 травня 2024 20:58
фото ілюстративне фото ілюстративне
У Скала-Подільській громаді, що на Тернопільщині виник скандал між головою громади та директором освітнього закладу через нескошену траву на території школи. 

Ситуація прокоментувала директорка школи Оксана Ундерко, відзначивши, що через свою позицію стала "жертвою" для розправи місцевої влади, яка не забезпечує ні косаркою, ні паливом, а вимагає скошене подвір'я школи. 

"Маю привітання на другий день свят від голови громади Ігоря Лободи, його заступника Андрія Чокана та в.о. начальника відділу освіти, а саме - вимогу написати пояснення, чому не скошена трава позаду школи на бомбосховищі. Наступним кроком стане винесення мені догани. І вам, шановні, Христос воскрес! У відповідь можу лише скласти запит до органів місцевого самоврядування, чи забезпечили вони школу належним чином задля проведення благоустрою території? Чи я і це маю робити власним коштом, як купувала за власні кошти принтер, коли лиш прийшла на посаду директора, чи на постійній основі купуємо папір для друку, картриджі, заправляємо їх, ремонтуємо всю оргтехніку? І цей список – дуже довгий.  Сприймаю це, як тиск на мене через те, що я не стала «покірним гвинтиком» у «відлагодженому» механізмі ОМС Скала-Подільської ТГ. Вкотре переконуюся, що небайдужі люди, які мають свою позицію, відстоюють інтереси громади чи хоча б пробують - піддаються утискам, а то й просто "виживанню" з посади", - відзначила Оксана Ундерко, директорка школи. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Іван 08.05.2024, 10:51
Не чіпайте траву . Вона цілу зиму чекала весни і тепла .А тут її нищать косою. Нехай буде така як є за своєю природою. На що схоже оце обпалковане покошене жахіття . Трава гарна коли не кошена у своєму природньому стані .
Скарга
-1 #1 Немячі 07.05.2024, 21:41
КУНЬКА ВЖЕ МАЄ КАНДИДАТА НА ВАШУ ПОСАДУ а ігор лобода просуває цей процес ДУМАЮ ЩО ТРИ КОСАРІ ВИКОСЯТЬ ТРАВУ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИМ СПОСОБОМ І ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ ПАНІ ОКСАНО!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ