Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі сьогодні відбудеться фінал музичного фестивалю

Неділя, 19 травня 2024 15:18
Тернополян та гостей міста кличуть прийти о 17 годині на відкритий майданчик біля пам’ятника Івану Франку (вул. Сагайдачного).

 

Там відбудеться фінал фестивалю-конкурсу духовної пісні «Я там, де є благословіння».  Для вас виступатимуть кращі хорові колективи, вокальні ансамблі та солісти-вокалісти. Загалом на участь у конкурсі подано 58 заявок, серед яких на фінал фестивалю-конкурсу професійне журі обере найкращих.

За словами організаторів, учасників фестивалю-конкурсу оцінюватимуть у двох окремих категоріях: «Професіонали» і «Аматори»: до категорії «Професіонали» належать професійні хорові колективи, професійні вокальні ансамблі, колективи спеціалізованих музичних навчальних, професійні солісти-вокалісти, до категорії «Аматори» – усі інші хорові, вокальні колективи та окремі виконавці.

До слова, фестиваль-конкурс духовної пісні «Я там, де є Благословіння» було започатковано в Тернополі у 2011 році. За цей час він вже здобув свою історію та традиції, мав переможців та гостей, окрім пісень на духовну тематику, свого часу звучав і камерною музикою. Участь у фестивалі брали колективи з Тернопілля та інших областей України, були гості з Грузії, Польщі, Словенії, Іспанії, Чехії, Естонії, представники Румунії та навіть Нігерії.

IMG-0084.jpg


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ