Читайте нас в соціальних мережах

Ексголова Тернопільської облради Головко відмовляється демонтувати власний спортзал на даху багатоповерхівки (ФОТО)

П'ятниця, 12 квітня 2024 14:43
фото zaxid.net фото zaxid.net
Колишнього голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка зобов'язали демонтувати надбудову на даху багатоповерхівки.

Проте, ексголова переконує, що має усі необхідні документи на добудову, повідомляє zaxid.net.

Відомо, що Михайла Головка зобов’язали демонтувати надбудову на даху багатоповерхівки. Восени 2023 року поліція виявила, що над двома спареними квартирами, які належать екс-чиновнику, на даху надбудовано кілька різних приміщень. В одному розташований спортивний зал, а в іншому стоїть генератор. Михайло Головко в коментарі журналістам видання zaxid.net зазначив, що квартиру його родина купила вже з таким проектом і відповідні дозволи в них є.

Керівник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко 11 квітня, під час прес-конференції зазначив, що поліція завершила перевірку стосовно кількох надбудов, які розташовані на даху над квартирами ексголови облради. За його словами, надбудови зведені без відповідних дозволів.

«Будівельна експертиза показала, що надбудова дійсно самовільна, і її там бути не може. Зараз ми направили ці матеріали в органи місцевого самоврядування, щоб в них була можливість в законний спосіб привести в належний стан це приміщення», – зазначив Сергій Зюбаненко.

У Тернопільську міську раду та в муніципальну інспекцію передали усі матеріали розслідування, які в жовтні 2023 року порушили за статтею 356 Кримінального кодексу України, а саме самоуправство. Тоді поліцейські встановили, що одне з приміщень має площу 27 м2, там розташований тренажерний зал з батутом. У ще одній надбудові стоїть великий генератор. Тепер міська рада та управління архітектури, містобудування та кадастру повинні вирішувати, як демонтовувати ці надбудови.

«Чи робитимуть вони це в судовому порядку, чи зобов’яжуть власника квартир самостійно порозбирати ці приміщення – це вони вирішуватимуть. Поліція зробила все, що могла», – пояснив Сергій Зюбаненко.

У коментарі zaxid.net Михайло Головко розповів, що самостійно демонтовувати нічого не збирається, адже це не він облаштовував приміщення на даху, а попередні власники.

«Проектний план цього помешкання розробив і погодив із забудовником ще попередній пайовик. Наша родина купила це житло вже з цими приміщеннями. У мене є всі дозволи, і, наскільки мені відомо, обслуговуюче підприємство нашого будинку надсилало їх у поліцію. Я не розумію, чому я маю це все розбирати і демонтовувати», – заявив Михайло Головко.

Водночас судового припису щодо примусового демонтажу приміщень не має, тому наразі надбудови залишаються на тому ж місці.

 82282.jpg

565458887.jpg

65454455.jpg

фото zaxid.net

 

Коментарі  

+1 #4 Йосік 14.04.2024, 14:42
Миша! Що і кому ти хочеш довести? Тебе всі "злили". Ти - політичний труп! Кулю в лоб знаєш? Ти з його пісочниці.
Гімно їбане
Скарга
0 #3 Тернополянин 13.04.2024, 20:02
Не можу зрозуміти пані Олену, як будемо так трактувати то будемо жити в злиднях ще гірших, а таких головків потрібно за ноги та на дерево.
Скарга
+2 #2 Наталія 13.04.2024, 13:27
Блін як засраний Головко собі дозволяє таке витворити,то що можна говорити про вищі чини
Скарга
-3 #1 Олена 12.04.2024, 15:28
От вчепилися до Людини! Комусь можна все, а комусь нчого!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ