Читайте нас в соціальних мережах

У відомому тернопільському ЖК розпочали нову чергу

Четвер, 02 травня 2024 09:52
Серед тернопільських забудовників загострюється конкуренція. Попит на нові квартири зростає, а якісних пропозицій обмаль.

Тим цікавішою буде новина для тих, хто шукає владу інвестицію або затишне житло для своєї сім'ї. Компанія "Престижбуд", як 15 років працює в нашому місті, оголосила про старт продажів нових секцій у стильному та яскравому ЖК Квартал Енергія. Він розташований у пішій доступності до центру на вул.Енергетична, 5.
До придбання вже доступні квартири в 8 та 9 під'їздах, в тому числі інвестиційні "одинички", великі і менші "двійки та великі квартири з видовими терасами. "Престижбуд" пропонує розтермінування оплати до 18 місяців, а готові квартири у зданих в експлуатацію під'їздах можна придбати в кредит за програмою єОселя.
На відміну від інших "Престижбуд" зводить повністю цегляні, а не монолітні будинки. Ця технологія подобається тернополянам за тепло, надійність та затишок.
ЖК "Квартал Енергія" за задумкою принципово новий для Тернополя. Тут максимальнап увага до гармонійного внутрішнього простору, комфортного середовища для життя, де передбачено максимум зручностей для мешканців "не виходячи з дому". Великий внутрішній двір з ландшафтним парком, закрита та безпечна територія, сучасні безпекові норми та європейські стандарт. Зараз тут вже здано в експлуатацію кілька під'їздів, а поруч вже заселений ЖК"Енергія" - дуже сжожий за архітектурою та якісним наповненням.
Всі під'їзди проєкту є наскрізними, з доступом до красивого двору без авто та виходом до зовнішньої об'їзної доріжки. При цьому потрапити на територію Кварталу Енергія можуть лише мешканці, власники комерції та запрошені ними.
Для доступу до під'їздів передбачено інсталяцію системи Face ID, додаток в смартфоні, при цьому класичний варіант з магнітним брелоком також буде доступний.
Підземний паркінг на дві сотні місць спроєктований за сучасними безпековими нормами та слугуватиме надійним укриттям. Тут передбачено місця обладнані зарядними пристроями для електромобілів. Вони вже доступні для придбання.
Особливий акцент в будинках від "Престижбуд" до ліфтів. В ЖК Квартал Енергія вперше встановлено обладнання відомого виробника Kleemann. Ця марка добре відома в країнах ЄС, надає тривалу гарантію, пропонує надійні та сучасні технічні рішення.
Побачити плани квратир у новій черзі Кварталу Енергія можна за посиланням https://prestigebud.com.ua/projects/kvartal-energiya
Детальна інформація за телефоном 0682430000 в робочий час або у самому ЖК за адресою вул.Енергетична, 5. Тут теж працює відділ продажів.

Photo 19 01.06 1

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ