Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя відкрили першу чоловічу цирульню для хіпстерів

Вівторок, 17 березня 2015 11:54
Вперше в Тернополі запрацював барбершоп. Заклад "TOP-CHOP" відкрився на вул. Валовій 8/2 декілька днів тому та своєю неординарністю вже встиг привернути увагу як чоловічої, так і жіночої аудиторії. Особливістю його є те, що він створений виключно для чоловіків і майстри там також представники сильної половини людства.

Як позиціонує себе тернопільський барбершоп, це перша в нашому місті «правильна парикмахерська для чоловіків», де пропонують класичні стрижки, професійне гоління, стрижку бороди, вусів та ніяких жіночих розмов. При роботі майстри використовують виключно якісну чоловічу косметику, а ще заклад пригощає клієнтів напоями.

Попри те, що схожі перукарні мали б надавати дорого вартісні послуги (як в Європі та Америці), цінова політика в "TOP-CHOP" поки досить демократична. Так, постригтися тут можна за 40-60 гривень, а підстригти бороду за 30 гривень. Тернополяни кажуть, що потреба у такому закладі існувала вже давно, тож приємним є той факт, що наше місто стало одним з небагатьох в Україні, де ідею вдалося реалізувати.

Додамо, що традиція барбершопов - чоловічих перукарень, склалася вже досить давно. Їх можна назвати чоловічими клубами тільки для своїх, де отримуєш не тільки відмінну стрижку, гладко вибриту шкіру, доглянуті бороду і вуса, але і дотик до культури. Суть барбершопа - надання якісних послуг цирульника. Адже навіть назва походить від слова барба - борода.

Барбершоп - це спільнота чоловіків, які цінують гарний сервіс, серйозне ставлення і небайдужі до свого зовнішнього вигляду.

man

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Кирило 18.03.2015, 03:43
По-перше, при чому тут hipsters? По-друге, barbershop це - shop. Що одразу робить цей тип закладу недорогим. Спочатку поживіть "в Америці чи Європі", тоді й маячню перестанете писати!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ