Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські медики борються за життя вагітної дружини та ненародженої дитини вбитого правоохоронця

Четвер, 25 серпня 2016 13:06
Сьогодні на Тернопіллі хоронять двох інспекторів поліції,які загинули від рук «борщівського стрільця». Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни» з власних джерел, ця трагедія у родинах правоохоронців потягнула за собою й інші.

За словами місцевих мешканців, під час похорону не було дружини 30-річного майора Олександра Рудика. Вагітна жінка в лікарні, куди її екстрено госпіталізували – у неї загроза переривання вагітності. Крім того, того злощасного дня помер і дідусь правоохоронця. Йому сповістили про смерть онука і у старенького не витримало серце.

«На похорон 30-річного оперуповноваженого Борщівського відділення поліції майора Олександра Рудика та інспектора поліції 31-річного Андрія Чернятинського прибуло керівництво обласної поліції, колеги, очільники Борщівського району, прийшли мешканці райцентру. Сьогодні у скорботі всі правоохоронці Тернопільщини», - каже керівник сектору комунікації обласної поліції Сергій Крета.

Паралельно у селі Бабинці, де сталася страшна трагедія, сьогодні хоронять і «стрільця», якого вимушені були ліквідувати правоохоронці,та його дружини Оксани, яку ревнивий чоловік вбив з рушниці, коли та приїхала з Польщі.

Детальніше про події того дня читайте ТУТ.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #1 Наталя 25.08.2016, 18:12
Нащот дідуся інформація невірна слава богу він живий а перед тим як викладати інформацію переконайтесь що вона вірна
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ