Читайте нас в соціальних мережах

Деталі стрілянини на Тернопільщині: чоловік застрелив дружину, двох поліцейських та поранив третього. Сам він також мертвий

Вівторок, 23 серпня 2016 10:16
Сьогоднішній ранок на Тернопіллі розпочався з страшної трагедії. У Борщівському районі несамовитий чоловік застрелив з мисливської рушниці свою дружину, а коли на виклик приїхала слідчо-оперативна група, відкрив вогонь по працівниках поліції, взявши у заручники тещу.

Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни» з власних джерел, інцидент трапився у селі Бабинці. Що стало причиною того, що 45-річний місцевий мешканець схопив зброю поки невідомо. Згодом стрілець вбив двох поліцейських. За нашою інформацією, один з них – дільничий, інший – начальник кримінальної міліції Борщівського ВП ГУНП України в Тернопільській області.

На цьому вбивця не зупинився – втік у поле з кукурудзою і продовжував вести вогонь. Стрілянину припинили правоохоронці, які були вимушені вбити чоловіка. Той же ще встиг поранити ще одного співробітника поліції, якого каретою «швидкої» доправили в лікарню. 

За словами сусідів, чоловік зловживав алкоголем і цього разу його знову «зловила білка». Наслідки трагічні.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 анейго 23.08.2016, 10:56
странно, я більше тексту бачу нижче, ніж вгорі...шо то таке? я осліп? :o
Скарга
-1 #1 йопти 23.08.2016, 10:48
навіщо читати матеріал, коли все - у заголовку :o
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ