Читайте нас в соціальних мережах

Ексголова Тернопільської обласної ради Михайло Головко 7 грудня йде до суду, щоб повернути собі посаду

Середа, 29 листопада 2023 09:15
Михайло Головко Михайло Головко
Про це сьогодні, 29 листопада, на власній сторінці у Фейсбук повідомив місцевий журналіст Сергій Сінкевич.

"7-го грудня в адміністративному суді має відбутись перше підготовче засідання за позовом Головка. Він вперто продовжує вважати, що звільнили його незаконно. Якщо образно, то у цьому уявному сценарії така зухвалість виглядає приблизно так - звертаючись до депутатів (їх було 51), які проголосували за його відставку, Головко каже: " не ваше собаче діло". Справу вирішить окружний адміністративний суд. І навіть цікаво буде, якщо Михайла на посаді поновлять. Бо депутати його знову звільнять", - відзначає Сергій Сінкевич. 

До того ж, завтра, 30 листопада заплановано чергове засідання сесії Тернопільської обласної ради. 

За прогнозами журналіста, Михайло Головко туди не прийде, навіть у якості депутата, також завтра не обиратимуть нового голову обласної ради. 

"Депутат Михайло Головко не прийде у четвер на сесію. І не тільки тому, що - через порушення обов'язків запобіжного заходу - знаходиться зараз під цілодобовим домашнім арештом. Михайло Йосифович навіть не стане звертатись до правоохоронців за тимчасовим дозволом відвідати сесію. Бо, з'явившись у сесійній залі в якості рядового депутата, по суті вИзнає своє звільнення з посади голови облради. А визнавати він не хоче, - наголошує Сергій Сінкевич.У четвер, і найближчим часом, не стануть обирати нового голову обласної ради. Немає зараз з цього приводу й жодних перемовин. Їх навіть бояться. Бо будь-які "тьорки" з цього приводу миттєво призведуть до сварок та зруйнують позитивну атмосферу, яка ситуативно утворилась після вигнання Головка, і нарешті відкрила облраді дорогу до нормальної конструктивної роботи. І депутати вкрай зацікавлені продемонструвати цей конструктивізм 30-го листопада. Бо їх політична ресурсоспроможність в очах виборців майже вичерпалась, і "пАдати" далі вже нікуди".

Нагадаємо, наприкінці червня, зранку 26 числа, детективи НАБУ та САП затримали тоді ще голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка за отриманння багатомільйонного хабаря у місцевого підприємця Олександра Ярмоленка. 

У ВАКС Михайла Головка випустили під заставу у 805 тисяч гривень, а розслідування продовжили до кінця січня. 

В період розслідування справи, депутати Тернопільської обласної ради звільнили Михайла Головка з посади, оскільки самостійно він йти не хотів, і ВАКС вирішив цього не робити. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Тернополянин 29.11.2023, 16:38
Як прийде так і піде. Хватить сидіти на людських шиях, а може мішки краще на базарі носити ніж по судах ходити.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ