Читайте нас в соціальних мережах

У страшній ДТП загинула 16-річна школярка з Тернополя: деталі

Понеділок, 01 липня 2024 12:11
Смертельна аварія трапилась на вулиці Бережанській у Тернополі.

Нагадаємо, ввечері, близько 23:30 години сталася жахлива автотроща, в якій загинула 16-річна дівчина, а ще четверо молодих людей, віком від 16 до 20 років отримали травми. До ліквідації наслідків ДТП залучалися навіть рятувальники, оскільки авто було дуже понівечене. 

Читайте детальніше про це: У поліції розповіли деталі недільної автотрощі у Тернополі

У страшній ДТП обірвалося життя учениці 10-Б класу Тернопільського академічного ліцею «Української гімназії» імені Івана Франка Анастасії Мазурчук.

Про трагедію розповіли у навчальному закладі.

«Сумна звістка сколихнула серця ліцейної спільноти, пекучим болем відгукнулася в серцях однокласників, учителів. Небесне царство прийняло до себе юного ангела, Мазурчук Анастасію – ученицю 10-Б класу ТАЛУГ ім.І.Франка. Зі співчуттям у серцях... Колектив учителів та учнів ліцею глибоко сумує з приводу трагічної смерті нашої учениці та висловлює щирі співчуття батькам, родині та близьким. Немає слів, щоб висловити тугу, біль та скорботу. Діти не вмирають – вони стають янголами та дивляться на нас з небес! Світла пам'ять Тобі, Насте ! Із засвітів тепер Ти будеш разом із нами», - поділився директор Микола Федоруц.

 

 


Коментарі  

0 #1 Adnr 01.07.2024, 20:42
Пяні? Чому ніякої інформації?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ