Читайте нас в соціальних мережах

У лікарні зупинилося серце 8-річного хлопчика, який потрапив у жахливу автотрощу під Тернополем

П'ятниця, 28 червня 2024 17:43
Жахлива ДТП трапилась  21 червня на трасу у Мишковичах. Там 34-річний водій Opel врізався у попутне авто, в результаті чого 56-річний кермувальник ВАЗу загинув на місці події. Сьогодні стало відомо про смерть ще одного потерпілого – 8-річного хлопчика, який перебував у комі.

 

Дві його сестрички надалі перебувають у медзакладі під наглядом лікарів. Мама дівчаток теж травмувалась. Її доправили до лікарні швидкої допомоги, але жінка написала відмову від госпіталізації, аби перебувати біля дітей. В аварії потерпіла також невістка загиблого водія, яка перебуває на 6-му місяці вагітності. Після обстежень виявили, що з майбутньою дитиною все гаразд. Зі звісткою про смерть сина у жінки земля пішла з-під ніг… Лікарі до останнього боролися за життя хлопчика, він перебував під апаратом ШВЛ, однак його серце зупинилося.

«Тернополяни» вже писали про смертельну автопригоду на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече неподалік села Мишковичі. Тоді правоохоронці повідомили, що водій автомобіля Opel допустив попутне зіткнення з автомобілем ВАЗ-2109, який рухався в межах правої смуги руху в напрямку міста Теребовля.

Пана Михайла поховали 24 червня у рідному селі Возилів. Він був вчителем музичного мистецтва в Золотопотіцькій школі. Чоловік приїхав до Тернополя, аби забрати до себе на літо трьох онучат — 5-ти і 13-річну онучок та 8-річного онука. З ними в авто сіли мами діток — Марія та її вагітна братова. Жінки планували відвідати рідних та відбути Зелені свята, а згодом повернутись до Тернополя. Біля Мишковичів машина почала глохнути, згадує пані Марія. Батько вирішив зупинитись, увімкнув аварійку. Авто стояло на одній зі смуг руху, бо не встигли відкотити його на узбіччя. Ніхто навіть не встиг вийти з авто. Далі, каже жінка, в них врізається інша машина і все як в тумані… 

За інформацією ЗМІ, водію Opel, який врізався у ВАЗ, оголосили підозру у скоєнні смертельної ДТП. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, яку за нього внесли. Йдеться про суму приблизно 242 тисячі гривень, пише «20 хвилин». Кермувальник був тверезим, що підтвердила експертиза. У рідному селі шоковані звісткою про аварію. Односельці вважають, що чоловік – досвідчений водій, який багато волонтерить та саме повертався того вечора з чергової поїздки на фронт. Є версія, що його могло засліпити сонце, через що той просто не побачив попереду авто, що зупинилось.

Наразі у поліції кажуть, що кваліфікацію змінюватимуть лише після, як будуть готові результати судово-медичної експертизи, що має встановити причину смерті хлопчика. Якщо смерть дитини настала внаслідок ДТП, справу перекваліфікують на частину третю.


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ