Читайте нас в соціальних мережах

На набережній у Тернополі встановили кіоск з шаурмою: містяни виступили проти (фото)

Понеділок, 17 червня 2024 15:00
Днями, на набережній у Тернополі, в районі так званих єлесейських полів на пішохідній зоні встановили новий кіоск на колесах "Кіт Шаверма". 

Тернополяни не дуже задоволені таким новвоведенням, але у міській раді стверджують, що все законно. 

"Єлісся є однєю із тих зон у парку ім.Шевченка, де немає їстівних "халабуд". Але сьогоднішній ранок це змінив. Ось таке доробло (на фото) встановлюють. Але щоб його встановити викопують кущ і десь потім мають його прилаштувати. Хлопаки сказали, що їм надали всі дозвола. Але спитали чи це нормально таке "доробло" поставити і чи нормально, що кущ кудись перекопують. Відповідь була така: кущові нічого не загрожує, його просто пересадять. А діти і люди їсти хочуть, тому ставлять тут ось це доробло", - написала тернополянка Лілія Проць

 

У ТМР наголосили, що кущі та дерева не викорчовували, а кіоск встановлено законно. 

"За даним обʼєктом жодних зелених насаджень не викопують. Дане місце на сезонний обʼєкт було продане з аукціону, тобто дозвільні документи є", - наголосили у Тернопільській міській раді. 

Повідомляють, що власник кіоску тамада та шоумен Олесь Зіньків. 

 


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Веприк 17.06.2024, 19:04
Таким чином міська рада регулює популяцію собак і кішок. Вони є начикою для шаурми. Їжте, але не обляпайтеся!
Скарга
0 #1 Олексій 17.06.2024, 15:56
А міська рада зі своїм очільником сама собі закон. Тому і законно. Якби була можливість, то всі парки (кущі, дерева, тощо) повіддавали ділкам в оренду, або продали. Такі вони реалії.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ