Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі завтра зустрінуть кортежі з тілами загиблих захисників

Неділя, 16 червня 2024 13:41
Щодня сумні звістки доходять з фронту на Тернопільщину, яка один за одним втрачає відважних та мужніх воїнів, які взяли до рук зброю, щоб захистити своїх дітей, батьків та країну та поклали життя за майбутнє країни.

 

Так, за два дні Байковецька громада втратила відразу двох захисників.

12 червня 2024 року, перебуваючи в лікарні, від тяжкої хвороби помер Захисник України, солдат 107-ої реактивної Кременчуцької бригади – Андрій Луців, 1984 року народження, житель села Байківці. В липні йому мало б виповнитись 40 років. До свого дня народження не дожив тільки місяць.

13 червня 2024 року на Харківщині, Чугуївський район, під час виконання бойового завдання обірвалося життя мешканця села Шляхтинці – Віктора Моргало, 1967 року народження.

«Завтра, 17 червня, прибудуть два похоронні кортежі з тілами захисників – Андрія Луціва та Віктора Моргало. Орієнтовно о 14 год.

Зустріч воїна Андрія Луціва буде організована від перехрестя при в’їзді в Байківці (біля флагштоку, центральна дорога). Кортеж із Героєм Віктором Моргало зустрічатимуть при в’їзді в село Шляхтинці», - повідомляють у Байковецькій об'єднаній громаді та закликають усіх небайдужих віддати останню шану Героям…

Про час панахиди та похоронних церемоній буде проінформовано згодом.


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ