Читайте нас в соціальних мережах

Завтра у Збаражі – День Героя

Вівторок, 11 серпня 2015 13:04
У середу, 12 серпня, у Збаражі відзначать День Героя України, лицаря Небесної сотні Устима Голоднюка.

Як повідомили у Збаразькій міській раді, на честь Устима у Збаражі буде проведено спортивні змагання на Кубок Героя з міні-футболу, з волейболу, гирьового спорту “Героям слава!”.

 Місце проведення центральний стадіон міста Збаража, початок о 10-30 год.

А о 15:30 год. у Замковому палаці у фойє, де діє виставка Майдану, відбудеться літературний захід “Рабів до раю не пускають”,  на якому читатимуть патріотичні вірші, приурочені подіям на Майдані 2013-2014 рр., та подіям на Сході України.

Громадський активіст Євромайдану, боєць 38 сотні Самооборони Майдану, Герой України Устим Голоднюк народився 12 серпня 1994 року в м.Збараж .

Загинув 20 лютого 2014 року внаслідок вогнепального поранення в голову. Отримав його, допомагаючи забирати загиблих біля верхнього виходу станцїї метро Хрещатик. Куля пробила голубу миротворчу каску, увійшла йому в потилицю і вийшла над правим оком. Коли його доправили в готель «Україна», лікарі вже не могли допомогти хлопцю.

Галерея зображень

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Ivan 27.05.2016, 17:04
Доброго дня.

Виправте помилку.
У вас помилково написано :
"Куля снайпера влучила над правим оком і на виході пробила блакитну миротворчу каску."
ternopoliany.te.ua/.../...

А правильно буде:
"Куля пробила голубу миротворчу каску, увійшла йому в потилицю і вийшла над правим оком."
Так як написано тут:
nebesnasotnya.in.ua/.../...
life.pravda.com.ua/.../181452
і на його інтернет-сторінці:
facebook.com/.../...
Це ж саме може підтвердити його батько Володимир Голоднюк :
www.facebook.com/vovan.zba
Дуже важливо, щоб в публікаціях інтернету була правдива інформація про всі обставини загибелі Устима Голоднюка, бо на цій трагедії спекулють різні фальсифікатори, стверджуючи, що стріляли "свої снайпери-майдан івці в своїх майданівців" з готелю “Україна” і в якості "доказу" приводять випадок з Устимом Голоднюком, стверджучи, що з готелю “Україна” снайпер йому попав над правим оком і куля пробила каску на виході з потилиці. Зокрема про це пише канадський фальсифікатор Іван Качановский у своїй фальсифікації" The “Snipers’ Massacre” on the Maidan inUkraine” academia.edu/.../...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ