Читайте нас в соціальних мережах

Святослав Півторак: «Колектив “Тернопільелектротранс” передав допомоги для ЗСУ на суму понад 1,5 млн грн» (фото)

Середа, 01 травня 2024 09:32
29 квітня працівники КП «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради передали для потреб захисників FPV-дрони в комплекті (комплекс безпілотний авіаційний).

На звернення командира батальйону бригади Територіальної оборони працівники комунального підприємства «Тернопільелектротранс» спільно з профспілковим комітетом за власні кошти закупили та передали військовим вісім FPV-дронів на загальну суму 144 тис. грн.

Окрім цього, раніше на звернення командира військової частини, де проходять службу військові Тернопільської територіальної громади, працівники комунального підприємства «Тернопільелектротранс» закупили та передали техніку й обладнання на загальну суму 50 540 грн. А саме:

  • Компресор електромережевий (16 450 грн);
  • шуруповерт-дриль безщітковий акумуляторний (6 020 грн);
  • точильний верстат (6 540 грн);
  • набір екстракторів (1 809 грн);
  • шліфмашина кутова (2 625 грн).

Окрім цього, для потреб захисників були передані також набори ключів, мультиметри, щитки електрозварювальника, ручні лобзики, зарядний пристрій BOSH тощо.

Загалом, за словами заступника директора підприємства Святослава Півторака, від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну колективом  закуплено та передано різноманітної допомоги для ЗСУ загальною сумою понад 1,5 млн грн. 


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ