Читайте нас в соціальних мережах

Аеропорт у Тернополі під загрозою: Великогаївська громада планує забудувати територію летовища

Четвер, 07 березня 2024 10:19
аеропорт та голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман аеропорт та голова Великогаївської ОТГ Олег Кохман
Вперше про можливу забудову зі сторони Великогаївської ОТГ заявив Володимир Кулак, керівник Тернопільського обласного комунального підприємство «Фірма  "Тернопільавіаавтотранс". 

Володимир Кулак у лютому цього року наголосив, що вдалося відбити забудову зі сторони Великогаївської ОТГ. 

"Можна сказати, відбито загрозу забудови території поблизу підприємства. Критично близько... Велико Гаївська ОТГ мала такі наміри, і це б заблокувало майбутнє нашого підприємства. Забудувати в час війни", -наголосив керівник аеропорту Володимир Кулак. 

Та як з'ясувалося, посягання на територію тернопільського аеропорту зі сторони Великогаївської ОТГ на цьому не завершилися. 

Сьогодні, 7 березня, о 14.30 в актовому залі Великогаївської сільської ради ( 2- поверх ) за адресою вул.Галицька , 47 має відбутися засідання архітектурно-містобудівної ради щодо забудови територію біля місцевого летовища. 

Також участь у зустрічі можна взяти участь онлайн: 

https://us04web.zoom.us/j/72548973658?pwd=znhP8HfPJlPBVbf2LSq8cDWyLsevGW.1

У Телеграм-каналі "Тернопільоблвідкат" повідомляють, що за інсайдерською інформацією голова Великогаївської громади Олег Кохман разом з чиновниками спробують в черговий раз узаконити будівництво, яке покладе край подальшим перспективам, як розвитку Тернопільського аеропорту, так і повітряному сполученню з Тернопільщиною.

Також  стало відомо, що за самим будівництвом стоїть підприємець Зазуляк Іван Євгенович, приватний підприємець, директор ПП "Зазуляк Студіо", ПП "Козацька смакота". Підприємець зареєстрований у селі Великі Гаї.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #1 Йосип 08.03.2024, 18:25
Не потрібен він у Тернополі. До Львова поруч. Це забаганка чиновників міста, щоб придати собі значущості.
Скарга

Додати коментар