Читайте нас в соціальних мережах

Майже пів мільйона гривень депутат Тернопільської облради незаконно перерахував на ремонт коледжу, який очолює

Понеділок, 28 серпня 2023 16:30
Директора коледжу, депутата Тернопільської обласної ради обвинувачують у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам.

Про те, що керівника коледжу судитимуть за службову недбалість під час ремонтних робіт навчального закладу повідомили в обласній прокуратурі.

Слідство встановило, що керівник освітнього закладу підписав документи із завищеним прибутком робіт з капітального ремонту навчального корпусу коледжу й на підставі них на рахунок підприємства-підрядника перераховано понад 440 тис грн бюджетних коштів.

Такі дії спричинили збитки державі на вказану суму. До суду скеровані обвинувальні акти щодо директора фірми-підрядника та особи, що здійснювала технічний нагляд за об’єктом.

Читайте також: Вибухівку, боєприпаси і коноплю знайшли у жителя Чортківщини (ФОТО)

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Правда 29.08.2023, 14:48
Депутати, керівники органів місцевого самоврядування вирішили що їм можна все, а саме:красти, брати відкати і приймати протиправні рішення і ніякої відповідальност і. Поліція і прокуратура на своїй хвилі,а простий народ воює, плотить податки і ще не має ніякого захисту від цієї злодійської машини.
Скарга
+2 #1 Григорій 29.08.2023, 08:39
Пишіть прямо - украв.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ