Читайте нас в соціальних мережах

Назад до худоби: Василя Хомінця поновили на посаді начальника Держпродспоживслужби в Тернопільській області

Четвер, 22 червня 2023 19:47
Василь Хомінець посередині Василь Хомінець посередині
Сьогодні, 22 червня стало відомо, що після трьох років судів, на посаді начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області поновили Василя Хомінця. 

Про це на власній сторінці у Фейсбук повідомив експрокурор, адвокат Віталій Сідоров. 

"Сьогодні, 22 червня 2023 року, після трьох років судових процесів, Тернопільський окружний адміністративний суд поновив Хомінця В.П. на посаді начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області. Рішення суду підлягає до негайного виконання, - відзначив Віталій Сідоров. - Суть справи: за результатами проведення щорічного оцінювання результатів виконання завдань державним службовцем, який займає посаду державної служби категорії «Б» або «В», за 2020 рік Хомінцю В.П. була виставлена негативна оцінка, що підтверджується Висновком щодо оцінювання результатів службової діяльності".

На підставі вищевказаного висновку щодо оцінювання результатів службової діяльності Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів було видано наказ Держпродспоживслужби від 11.12.2020 № 436-к «Про звільнення Хомінця В.П.», згідно з яким позивача було звільнено з посади начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області у зв`язку з отриманням ним негативної оцінки.

Справа вже перебувала на розгляді у Верховному суді, постановою якого задоволено касаційну скаргу Хомінця В.П. про скасування рішення Тернопільського окружного адміністративного суду та постанову Восьмого апеляційного адміністративного суду, якими відмовлено у задоволенні позову про поновленні на посаді начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області. 

До слова, Василь Петрович Хомінець народився 13 жовтня 1973, с. Виноград Коломийського району Івано-Франківської області — український політик, голова Тернопільської обласної ради (2013—2015).

24 січня 2017 року Василь Хомінець очолив ГУ Держпродспоживслужби у Тернопільській області, а у грудні 2020 року був звільнений з посади. 

На зображенні може бути: 3 людини

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ