Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі експерти встановлюють, якої важкості травми завдав син відомого ресторатора при наїзді на чоловіка

Понеділок, 22 травня 2023 17:00
Олександр Гросуляк Олександр Гросуляк
9 березня 2023 року, елітний позашляховик на бульварі Шевченка, що у Тернополі, біля центрального Універмагу, спочатку збив пішохода, а потім переїхав йому ноги.

Тоді "Тернополянам" стало відомо, що за кермом елітного авто сидів син відомого тернопільського ресторатора Михайла Гросуляка - Олександр Гросуляк. 

10 березня, у поліції відкрили справу щодо сина відомого ресторатора, який переїхав чоловіка у центрі Тернополя. 

На 7-ий день після аварії, Роман Степаненко, який постраждав у центрі Тернополя у ДТП, коли на нього наїхав син місцевого ресторатора Олександр Гросуляк, заявив, що до нього ніхто з відомої родини не звертався - ні сам кривдник Олександр Гросуляк, ні його батько Михайло Гросуляк. 

Хоча, відразу після аварії, Михайло Гросуляк заявив, що обов'язково син зв'яжеться з потерпілим і він особисто приїде відвідати його.

Далі, експетиза встановила, що Олександр Гросуляк був тверезий, коли наїхав на пішохода у центрі Тернополя.

Та за 75 днів від моменту аварії справа поки що так і не дійшла до суду. 

В коментарі "Тернополянам", потерпілий в аварії Роман Степаненко, що зараз справа на стадії встановлення важкості завданих йому травм і все визначить експерт. 

"Минулого тижня провели слідчий експеримент, наразі все залежить від суд мед експерта, десь на днях має висновок дати, від якого все залежить, про те, які він завдав мені травми", - відзначив потерпілий у ДТП Роман Степаненко. 

"Тернополяни" писали, що Син ресторатора Гросуляка у центрі Тернополя спочатку збив, а потім переїхав пішоходу ноги, - громадський активіст.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ