Читайте нас в соціальних мережах

Багаті теж брешуть: ніхто з Гросуляків досі не поцікавився здоров'ям потерпілого у ДТП в центрі Тернополя

Вівторок, 14 березня 2023 09:42
потерпілий у ДТП Роман Степаненко потерпілий у ДТП Роман Степаненко
Роман Степаненко, який постраждав у центрі Тернополя у ДТП, коли на нього наїхав син місцевого ресторатора Олександр Гросуляк, заявив, що до нього ніхто з відомої родини не звертався - ні сам кривдник Олександр Гросуляк, ні його батько Михайло Гросуляк. 

Хоча, відразу після аварії, Михайло Гросуляк заявив, що обов'язково син зв'яжеться з потерпілим і він особисто приїде відвідати його.

Та багаті теж брешуть, і здоров'ям Романа Степаненка ніхто із родини Гросуляків досі навіть не поцікавився. 

"І от, після пережитого шоку на місці події, отриманих травм і всіх тих протокольно-процесуальних тяжб, навздогін, з Fb стрічок починаю дізнаватись, що "не все так однозначно", читаю історії про те, як хтось нападав на водія ауді, а той захищався і т.п. дурню. Вже й батько водія "ауді" дав коментар пресі у якому зазначив, що його син зв’язувався зі мною. Хочу запитати, коли? Бо щось не вкурсі. Ніхто не звертався до мене з Гросуляків. Вони навіть не цікавились станом мого здоров'я! Огидно це все. До болю огидно. Я щиро сподіваюсь що за вчинене водій ауді відповість. Наразі шукаю адвоката", - відзначив Роман Степаненко. 

Нагадаємо, 9 березня, "Тернополяни" писали, що у центрі Тернополя, на бульварі Тараса Шевченка водій елітного позашляховика "Ауді" білого кольору збив чоловіка та переїхав йому ноги, а далі покинув місце ДТП. 

Як з'ясували "Тернополяни", за кермом елітного авто перебував один із синів відомого у Тернополі ресторатора Михайла Гросуляка - Олександр Гросуляк. 

Згодом у поліції заявили, що відкрили справу у зв'язку з ДТП, а Михайло Гросуляк відзначив, що його син неідеальний, але наголосив, що Олександр уже зв'язався з потерпілим, і він сам приїде з поїздки і відвідає Романа Степаненка у лікарні. 

Та схоже пану Михайлу не звикати обманювати, адже у березні минулого року - Михайла Гросуляка звинуватили у розстрілі собаки, тоді він заявив, що то був самозахист. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ