Читайте нас в соціальних мережах

У поліції відкрили справу щодо сина відомого ресторатора, який переїхав чоловіка у центрі Тернополя

П'ятниця, 10 березня 2023 13:44
Олександр Гросуляк Олександр Гросуляк
Вчора, 9 березня, "Тернополяни" писали, що у центрі Тернополя, на бульварі Тараса Шевченка водій елітного позашляховика "Ауді" білого кольору збив чоловіка та переїхав йому ноги, а далі покинув місце ДТП. 

Як з'ясували "Тернополяни", за кермом елітного авто перебував один із синів відомого у Тернополі ресторатора Михайла Гросуляка - Олександр Гросуляк. 

Сьогодні, 10 березня, у поліції Тернопільщини відкрили кримінальну справу за фактом ДТП, пише 20 хвилин Тернопіль. 

"Особу водія встановили, відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України,повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета.У водія відібрали біологічні зразки на визначення вмісту алкогольних та наркотичних речовин. Пригода з потерпілими трапилася 9 березня у центрі Тернополя. Близько 13:15 на бульварі Тараса Шевченка водій автомобіля Audi Q7, рушаючи з місця, допустив наїзд на 26-річного жителя Львівської області. Чоловіка з забоями та множинними саднами госпіталізували до травматологічного відділення. Триває слідство".

Відомо, що потерпілий чудом відбувся незначними травмами та перебуває у лікарні швидкої допомоги Тернополя. 

Вчинок свого сина прокоментував і Михайло Гросуляк, відзначивши, що його Олександр не ідеальний. 

"Я за нього його життя не проживу. Накоїв — нехай відповідає за законом, а закони зараз, у воєнний час, суворі, - відзначив Михайло Гросуляк. - Скажу вам так: під час воєнних дій люди всі є більше знервовані, ніж в інший час, накручені, достатньо сірника, щоб запалитись, — каже Михайло Гросуляк. — В мене син не золотий, більше я коментувати не зможу. Я не знаю, чи за кермом був син. Я роботяга, не хочу в тому копирсатись. Мені боляче, бо це пригода певна".

До слова, стаття, за якою відкрита справа проти Олександра Гросуляка - стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами ч. 1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, - карається штрафом від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що у березні минулого року - Михайла Гросуляка звинуватили у розстрілі собаки. 

Російський співак Андрій Макаревич частувався у відомому тернопільському ресторані (фотофакт).

Син ресторатора Гросуляка у центрі Тернополя спочатку збив, а потім переїхав пішоходу ноги, - громадський активіст (відео). 

Коментарі  

0 #1 Григорій 10.03.2023, 18:54
Яблуко від яблуні...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ