Читайте нас в соціальних мережах

В патрульній поліції Тернопільщини дали чергове пояснення щодо скандалу з гуманітаркою

П'ятниця, 17 березня 2023 12:40
на фото в перших рядах Богдан Шевчук, начальник патрульної поліції Тернопільщини на фото в перших рядах Богдан Шевчук, начальник патрульної поліції Тернопільщини
Сьогодні, 17 березня, на офіційній сторінці у Фейсбук патрульної поліції Тернопільщини дали пояснення щодо продажу гуманітарної допомоги керівництвом установи. 

 "Вже колишній працівник поліції, на прізвище З вважає, що до події з продажем гуманітарної допомоги причетне керівництво УПП. Про це він розповідає в інтерв’ю, яке розміщено в "YouTube". Однак жодних аргументів чи конкретики не надає. Більш того, під час вказаних подій, працівник взагалі перебував у відрядженні і не був присутній, - йдеться у дописі патрульної поліції Тернопільщини. Варто зазначити, що УПП в Тернопільській області у період воєнного стану справді отримувало гуманітарну допомогу різного призначення. Однак вказана інспектором загальна кількість такої допомоги не відповідає дійсності, а та, що надійшла, перебуває в розпорядженні управління.- Заяви щодо причетності керівництва УПП в Тернопільській області до продажу гуманітарної допомоги були ретельно перевірені управлінням моніторингу ДПП, Департаментом внутрішньої безпеки НПУ та Державним бюро розслідувань в межах кримінального провадження, однак свого підтвердження не знайшли". 

Щодо звільнення Василя Заболотного, який перший заявив публічно про розкрадання гуманітарної допомоги, то кажуть, що звільнили законно. 

"Інспектор взводу № 2 роти ТОР, на прізвище З за численні порушення службової дисципліни, зокрема сон на посту, порушення оформлення адмінматеріалів, безпідставний невихід на чергування протягом тривалого періоду, отримував дисциплінарні стягнення — догану та сувору догану. За результатами останнього службового розслідування, через відсутність його на службі без поважних причин, до нього застосовано дисциплінарне стягнення — звільнення зі служби в поліції", - пишуть патрульні. 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що Тепловізори по 2 тисячі доларів, пістолети по 700: керівництво патрульної поліції Тернопільщини звинувачують у продажі гуманітарної допомоги.

Поліцейського, який розповів про розкрадання гуманітарної допомоги керівництвом патрульної Тернопільщини, звільнили.

У Тернополі нагородили патрульних, яких підозрюють у розкраданні гуманітарної допомоги.

Начальник патрульної поліції Тернопільщини прокоментував скандал з продажем гуманітарної допомоги.

Коментарі  

+2 #1 Денис 17.03.2023, 14:01
Мусорская погань!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ