Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі відомого ресторатора звинувачують у розстрілі собаки (фото)

Субота, 05 березня 2022 21:38
У Тернополі відомого ресторатора звинувачують у розстрілі собаки.

Про випадок у мережі Фейсбук написала користувачка Інна Мельничук. 

Жінка звинувачує відомого тернопільського ресторатора  Михайла Гросуляка у тому, що він посеред білого дня розстріляв собаку, до того ж ресторатор нещодавно вступив у територіальну оборону. 

"Тернопіль, оцей покидьок ресторатор Гросуляк, зарядивши свою зброю почав відстрілювати собак. Начебто в нього клієнти ентелегенція і собакам коло ресторанів не місце. Знай свого хироя в лице і кому ви залишаєте виручку. На щастя жіночка яка почала захищати тварин викликала поліцію, написали заяву. Йому за це звісно ж нічого не буде...гроші рулять. Але чи буде вам смачно їсти в ресторанах живодера? Стріляв на Гайовій біля комплексу "Пляж". Викликали ветлікаря, приїхав покидька синок, почав стріляти в повітря зі зброї на яку в нього дозволу не було. Дякуючи хлопцям з блокоборони, його доставили у відділок поліції. Синок був під наркотою", - написала Інна Мельничук. 

 

Михайло Гросуляк прокоментував допис, що мовляв він відстрілювався від бездомних собак, які на нього напали, були без намордника та його клієнти неодноразово скаржилися на цих бродячих тварин. 

"Я був сьогодні на своїй приватній території на вулиці Гайовій. На мене напали три  великі собаки. Ці собаки бігають без намордника, не прив'язані. Я вже не раз казав господарям, щоб не випускали просто на вулицю, бо вони не раз кидалися на людей. В том числі нам не раз скаржилися наші гості "Пляжу". Хоча це порушення закону, ось так випускати собак, тим більше агресивних. Сьогодні я спочатку відбивався руками і ногами від собак. Коли зрозумів, що не вдається, зробив постріл, не в собаку, а в землю, щоб їх налякати. Очевидно камінець з-під землі зрикошетив та зачепив собаку. Та я не стріляв безпосередньо в собаку. Стріляв я зі своєї зброї, на яку маю дозвіл. Це не стосується тероборони", - прокоментував інцидент Михайло Гросуляк. 

Син Михайла Гросуляка, Олександр також прокоментував ситуацію.

"Ці собаки накинулись на Михайла, вони безпритульні, і їх рідко годують. Ми вже два роки кажемо їм зробити вольєр для них, або вивезти в притулок. Вони себе поводять як вовки голодні і кидаються на людей не перший раз уже", - написав Олександр Гросуляк.

 

Коментарі  

+1 #1 Михайло 06.03.2022, 18:50
Дай цим упирям під наркотою зброю вони і людей будуть відстрілювати. Те, що в нас рулять у бариг гроші всім відомо і тому ми так живемо і закон для простих а для бариг зелене світло. Переможимо орду і тоді спитаємо всіх хапуг і злодюг та заставимо працювати на державу а не на карман.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ