Читайте нас в соціальних мережах

Розлючений проросійський активіст у США ледь не побив тернопільську журналістку (фото)

Понеділок, 20 лютого 2023 08:45
світлина Марти Журавель світлина Марти Журавель
Вчора, 19 лютого, в центрі Вашингтона, біля меморіалу Лінкольна, 300 проросійських активістів зібралися на антиукраїнський мітинг. 

Люди з активною російською позицією були в шапках з надписами "раша" з триколорами та з плакатами "Україна звали з Донбасу", "НАТО - це корінь всього зла",  "НАТО - це проплачена організація, яка робить війну" 

"Я просто гуляла в центрі Вашингтона, я просто підходжу до цих людей і кажу "Фак раша", один із чоловіків з натовпу почав кричати до мене "йди на х.й", а відтак бігти в мою сторону, а далі в останній момент зупинився", - відзначила тернопільська журналістка Марта Журавель. 

Проросійський активіст продовжував кричати вслід тернопільській журналістці "йди на х.й" та розмахувати триколором. 

"Моя мама стояла недалеко і бачила це все і вже збиралася бігти до мене, та на щастя все обійшлося, - зауважує Марта. - Але коли я їх побачила, то я була дуже-дуже зла".

За словами журналістки, на наступні вихідні - 25 лютого, у Вашингтоні заплановано масштабний мітинг на підтримку України.

"І на цей мітинг прийшла одна американка з плакатом на підтримку України, - розповіла журналістка. - Жінка повідомила, що їздила в Україну з місією ОБСЄ і розуміє дуже добре, що росія країна-агресор". 

331548173 986627088969471 4188572747439715828 n

Та попри те, Америка надає політичний притулок росіянам, які ніби то виступають проти політики володимира путіна і змушені емігрувати з росії. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ