Читайте нас в соціальних мережах

Вбивство дівчинки та справа підриву ректора: на Тернопільщині 31 нерозкритий важкий злочин (відео)

Понеділок, 06 лютого 2023 18:30
Начальник ГУ НП у Тернопільській області Олександр Богомол розповів про найбільш важкі злочини краю, які сьогодні не розкриті, а також деталі справи про вбивство малолітньої дитини та підриви, які були у 2019 році на подвір'ї ректора ТНЕУ.

"В нас останнє нерозкрите вбивство було у 2016 році в Бучачі - вбили підприємця, і загалом є 31 вбивство нерозкрите, яке було за весь час поки була незалежна Україна і так далі, - відзначив Олександр Богомол, начальник поліції Тернопільщини. - Ці всі справи час від часу заслуховуються, якщо є якась інформація вони перевіряються. До речі по деяких - було таке вбивство дівчинки, не буду озвучувати, де були виявлені біологічні сліди, проводиться ДНК-експертиза". 

 

Також Олександр Богомол відзначив, що у поліції досі розшукують злочинця, причетного до організації вибуху на подвір'ї приватного житлового будинку ректора ТНЕУ, яке сталося у 2019 році. 

"Ми пам'ятаємо 2019 рік, де було у нас декілька вибухів, це дуже гучна справа, справа така, що ми її не забуваємо ніколи, то якщо злочинець мене чує, то ми його все рівно знайдемо - рано чи пізно, тому що у нас є його ДНК, в нас є його почерк, в нас є його пальці. Знайдемо людину і ці докази будуть для того, щоб ця людина понесла відповідальність", - зауважив правоохоронець. 

Детальніше у сюжеті ІНТБ.

 

Коментарі  

0 #2 Правда 07.02.2023, 08:21
Що там розслідувати про вибух на території ректора. Пояснення просте і справа буде закриту тільки добре притиснути брехуна Крисоватого і він сам розкаже за що і як. Бог все бачить і не прощає біди людські.
Скарга
+2 #1 Віктор 06.02.2023, 19:16
Професійні якості теперішньої поліції знаходяться у вкрай жалюгідномі стані-мав нажаль можливість неодноразово пересвідчитися в цьому сам. Пан Богомол за п ті 4 роки, на протязі яких він очолює це відомство - мав би зробити з тієї ватаги дідей більш-менш якихось поліцейських...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ