Читайте нас в соціальних мережах

У Чорткові медики несли 100 метрів пацієнта на ношах, бо заїзди для швидкої були перекриті (фото)

Субота, 04 лютого 2023 13:00
У місті Чортків, що на Тернопільщині, стався досить неприємний випадок. 

Медикам швидкої медичної допомоги, які приїхали на виклик до літнього чоловіка, довелося нести пацієнта на ношах орієнтовно 100 метрів до машини швидкої, адже заїзди для транспортну у центральній частині міста були перекриті бетонними блоками. 

Про випадок у мережі Фейсбук написав місцевий житель Валерій Пивовар. 

"Під час прийому в нотаріальній конторі по вулиці Ринок, 6 в місті Чорткові в чоловіка похилого віку погіршилось самопочуття, втратив свідомість. Викликали швидку допомогу, яка приїхала через три хвилини. Але до приміщення нотаріальної контори на площі Ринок автомобіль швидкої допомоги заїхати не зміг, тому що всі під’їзди на площу Ринок перекриті бетонними блоками! Екіпаж швидкої змушений був понад 100 метрів нести хворого до автомобіля на ношах! І це тоді, коли важлива кожна не те що хвилина, а секунда! А якщо пожежа? Як пожежний автомобіль має під’їхати до місця гасіння?",відзначив Валерій Пивовар.

Пан Валерій апелював своє звернення до міського голови Чорткова Володимира Шматька, чому ж так сталося, на що мер відповів, що це все маніпуляція.

"Маніпуляція ваше всьо. Другий рік спецтранспорт їздить через площу від готелю чи з вул Подільської до будь якої будівлі. Ринкова площа не місце стоянки ваших джипів і джипів ваших клієнтів", - написав Володимир Шматько. 

 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Богданович 05.02.2023, 00:48
А знаки заборонні вже не діють ? Штрафуйте власників тих джипів - казну поповнюйте !
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ