Читайте нас в соціальних мережах

Лікується у стаціонарі: у Тернополі не відбулося засідання щодо зміни запобіжного заходу бізнесмену, якого підозрюють у підпалі автівок

Вівторок, 10 січня 2023 12:35
Сьогодні, 10 січня, у Тернопільському міськрайонному суді о 9:30 мало відбутися судове засідання щодо зміни запобіжного заходу Михайлові Палагнюку.

Нагадаємо, 65-річного бізнесмена Михайла Палагнюка підозрюють у підпалі трьох елітних автомобілів, що належали його колегам та друзям, незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, та у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні наркотиків.

Однак засідання перенесли на наступний тиждень.

Причиною стало те, що Михайло Палагнюк наразі перебуває на стаціонарному лікуванні у Тернопільській обласній клінічній лікарні, тож не міг бути присутнім. Відповідну довідку суду надав його адвокат.

Раніше «Тернополяни» вже повідомляли, що у понеділок, 2-го грудня, у місцевому суді Збаража для Михайла Палагнюка обрали запобіжний захід за статтею - 263 ст ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Прокурор вимагав тримання під вартою, натомість суддя постановив обрати запобіжний захід — тримання під вартою до 2 березня 2023 року з правом внесення застави у розмірі – 217 тисяч 720 гривень.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ