Читайте нас в соціальних мережах

У прокуратурі підтвердили відкриття справи щодо тернопільського бізнесмена за спалення авто своїх колег

Понеділок, 09 січня 2023 16:10
У складі організованої групи підпалили автомобілі колишнього бізнес-партнера – підозрюють організатора і виконавця злочину на Тернопільщині.

За процесуального керівництва прокурорів Тернопільської обласної прокуратури повідомлено про підозру організатору та виконавцю, які у складі організованої групи умисно знищили майно колишнього бізнес-партнера  (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263  ч. 2 ст. 307 КК України).

Розслідуванням встановлено, що у підприємця, у зв’язку із суперечностями в бізнесі з потерпілим, виник злочинний умисел на пошкодження майна останнього.

До вчинення протиправних дій організатор залучив двох виконавців та пособника, які впродовж вересня - грудня 2022 року умисно підпалили 3 автівки  преміумкласу, що належать потерпілому та його близькому оточенню.

Сукупна вартість спричинених збитків внаслідок знищення транспортних засобів шляхом підпалу сягає близько 5 мільйонів гривень. 

До суду подані клопотання про зміну підозрюваним запобіжних заходів на  тримання під вартою. 

Триває досудове розслідування і щодо інших двох виконавців знищення чужого майна, яке здійснюють слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області.

"Тернополяни" писали, що на Тернопільщині затримали власника готельного комплексу за підпал трьох елітних авто своїх колег. У справі вивчають слід ФСБ росії.

У суді Збаража обрали запобіжний захід для підприємця Михайла Палагнюка, який спалив авто своїх колег.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ