Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі активісти збираються на протест через демонтовані старовинні двері у центрі міста (фото, відео)

П'ятниця, 28 жовтня 2022 19:54
Ресторатор Петро Заставний, який самовільно демонтував старовинні двері з історичного будинку у центрі Тернополя на вулиці Олени Кульчицької, 5 написав у поясненні, що двері були зогнилі. 

Активісти зрозуміли, що на місце старовинні двері повертати ніхто не збирається і йдуть на протест на відкриття нового магазину дружини Петра Заставного Аліни Френдій. 

"Отже, результати моєї активності по дверях з магазину Cooshwear : головні телеканали міста TV-4 та Тернопіль1 замовчують цей інцидент, бо фігурує прізвище Заставний, наші петиції відхиляє тернопільська міська рада (Д - демократія), слідчий національної поліції разом із департаментом культури провели перевірку, дозволів не було, а в поясненні Петро Заставний написав, що демонтували двері, які повністю були згнивші. Це буде адмінпорушення і накладений невеличкий штраф. Тому, друзі, як ви вже можете розуміти, двері ніхто не збирається повертати на місце, наближається день відкриття магазину COOSH по вулиці Кульчицької, 5. І я гадаю що ви і самі знаєте що робити", - написала активістка Luska Drozzd.

 

Нагадаємо "Тернополяни" неодноразово писали про дані старовинні двері. 

Ресторатор Петро Заставний самовільно демонтував старовинні двері з приміщення на вулиці Олени Кульчицької, 5, відкриваючи новий магазин одягу для своєї дружини Аліни Френдій. 

Двері демонтували, на їхнє місце поставили нові сучасні, а коли громадськість звернулася до Петра, щоб повернути двері, він послав усіх нахуй. 

Активісти захотіли написати петицію, щоб старовинні двері повернули на місце, але у міській раді прокоментували, що дана петиція не входить до їхньої компетенції. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ