Читайте нас в соціальних мережах

На фронті загинув молодий доброволець з Чорткова

П'ятниця, 14 жовтня 2022 08:05
 Тернопільщина втратила на війні ще одного захисника.

13 жовтня на Донеччині загинув 34-річний чортків'янин Сергій Мальований – водій стрілецької роти.

Сумну звістку повідомили у міській раді.

"Йому було всього 34 роки. Вік, коли, здавалось би, у житті все лише починається – дружина, діти, робота, друзі. Але проклята московська орда та розв’язана нею війна все докорінно змінила. Йому довелось залишити рідний дім та взяти до рук зброю… Він мужньо та безстрашно пішов на війну, а повернувся з неї Героєм", – йдеться у дописі мерії у Facebook.

Чоловік працював у Чортківському районному відділі поліції, згодом – на підприємстві "Борднетце-Україна".

Коли розпочалась повномасштабна війна, захисник не чекав повістки, а добровільно вступив у лави ЗСУ. 7 березня чортків'янин став частинкою місцевої тероборони.

"Разом із побратимами готувався, вивчав військове мистецтво, а потім без страху йшов у бій… На жаль, ворожий артилерійський снаряд виявився влучним, потрапивши у бліндаж Сергія.

Кожен, хто бодай раз у житті пересікався із Сергієм, точно назавжди запам’ятав його головну рису, яка не могла не підкупити – доброту. Він ніколи не відмовляв у проханні про допомогу, не провокував сварок, завжди посміхався і намагався навіть у найтемнішому дні спіймати промінчик сонця", – розповідають про бійця у міській раді.

У воїна залишилась матір та батько, кохана дружина, двоє дітей та сестра. Висловлюємо співчуття рідним та близьким з приводу втрати.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ