Читайте нас в соціальних мережах

Активіст з Бучача переконаний, що захист податківця Бабія буде тиснути на суд щодо обрання запобіжного заходу

Четвер, 01 вересня 2022 15:20
Відомий на Тернопільщині активіст з Бучача Роман Довбенко припускає, що Тернопільський міськрайонний суд може прийняти необ'єктивне рішення щодо обрання запобіжного заходу для заступника начальника податкової у Тернопільській області Сергія Бабія, якого звинувачують у вимаганні та отриманні хабара у розмірі 5 тися доларів. 

"З головою та усіма суддями Тернопільського районного суду обвинувачений особисто добре знайомий, як і з деякими суддями апеляційного суду. Окрім того, він має особливі контакти із головою суду, з яким уже спілкувалися його люди, однак саме стверджувати про результат домовленостей ще не дуже можу, адже інфа про саме результат не зовсім відома. Припускаю, що якщо прокуратура зараз відстоюватиме запобіжний захід - тримання під вартою із альтернативою максимальної застави, то суддя (жінка) не погодиться та задовільнить низьку суму застави для того, щоб обвинувачений високопосадовий мажор, який являється приятелем суддів, легко звільнився з під варти, - написав Роман Довбенко, активіст. - Дані мої припущення грунтуються на основі доступної мені непублічної інформації про таємну розмову між головою суду та представниками обвинуваченого, після чого і голова суду, і його заступник терміново пішли у відпустки, ймовірно з метою, щоб у суспільства не було саме до них обурених питань за упереджено-м'ягке рішення їхнього суду. Сподіваємось, що суддя, котра зараз має взяти на себе величезну відповідальність, керуватиметься особистою волею в рамках закону, совістю відповідно до особливо важливого часу для нашої держави, та не піддасться ймовірному тиску чи цікавим проханням зі сторони голови суду та його заступника, які про свій особистий захист уже подбали".

"Тернополяни" писали, що Бабій намагався втекти та наїхав на поліцейського: в ДБР розповіли деталі затримання податківця. 

Додамо, що сьогодні, 1 вересня о 16-ій годині суддя Воробель Н.П. обиратиме запобіжний захід для податківця Бабія. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Зореслав 22.09.2022, 21:25
А те, що Роман Довбенко гвалтує безхатьків нікого не хвилює?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ