Читайте нас в соціальних мережах

Молодь вимагає реакцію від голови Тернопільської ОВА на рашиську ходу у Почаїв

Четвер, 25 серпня 2022 18:52
"Я проти московського патріархату у Тернополі" - саме такий флешмоб у соцмережах запровадила молодь Тернопільщини після початку пішої ходи вірян московського патріархату з Кам'янця - Подільського до Почаєва. 

Через Інстаграм, та Фейсбук молодь вимагає дати пояснення та зупинити це неподобство. 

Зокрема студентка Вікторія Карчевська, у своєму пості в Інстаграм звертається до голови Тернопільської військової адміністрації Володимира Труша, голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка та міського голови Тернополя Сергія Надала. 

"Вкотре просимо звернути вас увагу на цю проблему. Впродовж 6 місяців ми вимагаємо дати бодай якесь пояснення, чому ця проблема ще не вирішена? Чому нам, жителям Тернополя повинно бути соромно за нашу владу, якій не вдається зібрати депутатів в одному місці в один час і вирішили проблему?! Чому ви і ваші депутати збираються для засідань, коли треба комусь щось "порішати" за лічені години, а "порішати" цей брєд ви не можете вже півроку? Ми давали вам шанс, у вас було 6 місяців. Ви робили вигляд, що щось робите і шукали відмазки", - написала Вікторія Карчевська. 

За словами дівчини,їм важко відтепер вірити політикам і чиновникам.

"Але ми більше не віримо, що якщо ви особисто подзвоните до кожного, чиє слово важливе і запросите на чашку кави - вони не прийдуть. Прийдуть, - відзначила Вікторія. -  Ми сподіваємося, що вам вдасться закрити це питання. Ми сподіваємося, що ви сидите на своєму місці. А, отже, ваші повноваження у правильних руках. Я не є членом якоїсь організації чи ще щось, я ніяк не причетна до політики, я звичайна студентка, яка залишається вірна своєму місту, своїй державі і хоче, щоб були вірні нашому народу, який чекає дій!".

У своєму пості дівчина позначила відомих у Тернополі та Україні блогерів, а також поставила хештеги - #янемовчу #різницяє #меніневсеодно.

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що з 19 по 25 серпня з Кам'янця-Подільського, Хмельницької області до Почаєва, що на Тернопільщині вирушила неконтрольована орда у кількості 5-ти тисяч осіб прихильників московського патріархату. 

Вірян мп зупиняли жителі Тернопільщини у Підволочиську, Волочиську та Вишнівці. 

Сьогодні, 25 серпня, голова Тернопільської ОВА нарешті прокоментував ходу мп, назвавши її провокацією. 

Натомість сьогодні стало відомо, що завтра 26 серпня, таки відбудеться сесія Тернопільської обласної ради, де будуть розглядати дане питання. 


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ