Читайте нас в соціальних мережах

Безкоштовно лікуватимуть зуби у громаді на Тернопільщині

Середа, 17 серпня 2022 17:00
В одній з громад на Тернопільщині, завдяки міжнародній співпраці, місцеві жителі отримають змогу безкоштовно полікувати зуби та отримати консультацію медиків. 

Озернянською сільською радою в особі секретаря сільської ради Назара Романіва було підписано договір про співпрацю з міжнародним благодійним фондом «Дар Життя», згідно якого передбачається безкоштовне надання медичних послуг та консультацій.

Першочергово послуги будуть надаватися: дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей; одиноким матерям; учасникам бойових дій із захисту територіальної цілісності Украіни та членам іх сімей; постраждалим від аварій на ЧАЕС; внутрішньо переміщеним особам; дітям-сиротам, напівсиротам та інвалідам; іншим категоріям населення за попередньою домовленістю. 

"Інформуємо про необхідність попередньої реєстрації за два тижні до приїзду клініки до місця призначення. Послуги будуть надаватися протягом десяти днів з 03 по 13 жовтня 2022 року на території школи. За додатковою інформацією звертатися у сільську раду", - йдеться у дописі Озернянської ОТГ.

 

Немає опису світлини.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ