Читайте нас в соціальних мережах

Фестиваль "Faine Misto 2022" переноситься на невизначений термін

Понеділок, 27 червня 2022 15:30
Організатори повідомили, що фестиваль "Faine Misto 2022" переноситься на невизначений термін, але обов’язково відбудеться після нашої Перемоги.

На офіційній сторінці у Фейсбук Faine Misto festival, повідомили, що цього року фестиваль у Тернополі проводити не будуть. 

"Сьогодні той день, коли ми мали б написати гарний пост, який починався б з речення «Файні Люди, до нашої з вами зустрічі на Території Вільних Людей залишився рівно місяць!», натомість ми пишемо зовсім інший. Фестиваль Faine Misto 2022 переноситься на невизначений термін,  але обов’язково відбудеться після нашої Перемоги, - йдеться у дописі групи. - Реалії сьогодення зруйнували наші плани на фестивальне літо, але не зламали нашої любові до кожного з Вас! Саме завдяки підтримці Файних Людей та інших небайдужих громадян нам вдається допомагати полку 4308. Не втомлюємося повторювати, що ще не вигадали тих слів, які можуть описати нашу вдячність кожному з вас".

Усі квитки, придбані на фестиваль Faine Misto 2022 залишаються дійсними на фестиваль Faine Misto, що відбудеться після нашої Перемоги.

А поки ті, хто на фронті і ті, хто в тилу — гуртуємось, аби ця перемога настала якнайшвидше.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ