Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни можуть отримати безповоротно до 250 тисяч гривень на власну справу

Четвер, 23 червня 2022 12:33
Ви маєте чудовий бізнес-план та давно мрієте про власну справу, але вам бракувало коштів для її реалізації? Зараз у вас є чудовий шанс виграти безповоротний грант на мікробізнес та нарешті втілити в життя мрію свого життя.

 

Так, в межах нової урядової програми «єРобота», громадяни, які мають бізнес-план та наміри розпочати власну справу, зможуть отримати до 250 тисяч гривень, які не доведеться повертати державі. Бюджет програми на рік — 5 млрд грн. Впродовж цього часу Уряд планує видати 20 тисяч таких грантів.

«Мова йде про можливість запустити будь-який мікробізнес, наприклад, пошив одягу і взуття, хімчистка, сервісний чи ремонтний центр, СТО, монтажні роботи тощо. При цьому, учасником програми може стати той, хто не працює на інших підприємствах та не веде інший бізнес», — розповідає голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

Що робити? Для отримання омріяного гранту усім зацікавленим необхідно подати заявку через портал «Дія», або відділення «Ощадбанку». До неї додати потрібно буде і бізнес-план з описом бачення власної справи.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ