Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі на порушників карантину складають протоколи: перевіряють магазини, маршрутки та кафе

Четвер, 03 лютого 2022 11:50
На Тернопіллі посилили контроль за дотриманням карантинних обмежень.

Правоохоронці перевіряють заклади торгівлі і харчування, ринки та інші громадські місця.

За минулий тиждень, з 24 по 31 січня, поліцейські склали на порушників карантину 39 адмінпротоколів. Їм загрожує штраф 17 до 34 тисяч гривень.

Як повідомили у Нацполіції, щоденно в області працює майже півсотні рейдових груп.

Нагадаємо, що 26 січня у Тернополі почали діяти додаткові карантинні обмеження. Впровадили їх у зв'язку з погіршенням епідситуації.

Ці правила забороняють роботу закладів громадського харчування після 22:00 та до 07:00, крім здійснення адресної доставки та замовлень на винос.

Крім того, згідно зі встановленими нормами, весь персонал закладів громадського харчування, торгівлі та інших закладів побутового обслуговування населення (крім товарів першої необхідності), повинен бути 100% вакцинований, а заповненість приміщень – не перевищувати 50% від загальної кількості.

Також продовжує діяти масковий режим. 

karan480

Коментарі  

0 #2 ГАЛИЦЬКИЙ СЕПАРАТИСТ 04.02.2022, 18:34
СЛАВА НЕЗАЛЕЖНІЙ ГАЛИЧИНІ СХІД ТА ЦЕНТР ЦЕ МАЛОРОСІЙСЬКЕ БИДЛО! ЗАХІДНА УКРАЇНА ПОВИННА СТАТИ НЕЗАЛЕЖНОЮ! НЕМАЄ ТАКОЇ НАЦІОНАЛЬНОСТІ ЯК "УКРАЇНЦІ"! АВСТРІЙЦІ НАС НАЗИВАЛИ НІМЕЦЬКОЮ "РУТЕНИ" АБО НА НАШІЙ МОВІ РУСИНИ! УКРАЇНЦІ ЦЕ БИДЛО! БЕРЕМО В РУКИ ЗБРОЮ І ВБИВАЄМО МОСКАЛЬСЬКУ ШВАЛЬ! БО ЯКЩО БУДЕМО МОВЧАТИ, ТО ВОНИ НАС ЗАГРИЗУТЬ!
Скарга
+1 #1 Демид 03.02.2022, 13:50
Нехай перевірять повій на Протасевича. Вони там також ходять без масок.
Скарга

Додати коментар