Читайте нас в соціальних мережах

Більше сотні дітей-сиріт з Тернопільщини отримали подарунки від благодійників з Чехії (фото)

Четвер, 06 січня 2022 19:00
Більше сотні дітей з Тернопільської області отримали подарунки з Чехії. 

Про це пишуть у групі "Карітас-Тернопіль". 

"Сьогодні за сприяння Архієпархіального центру «Карітас Оломоуц», що в Чехії, відбулася традиційна передріздвяна акція "Різдвяний подарунок". 105 дітей-сиріт, напів сиріт, дітей з сімей СЖО отримали персональні дарунки, - пишуть представники благодійного фонду. - В коробках: одяг, взуття, засоби гігієни, канцелярське приладдя, іграшки, а найголовніше - любов та турбота небайдужих родин із Чехії. У відповідь на щедрі різдвяні подарунки учасники акції передали своїм благодійникам листи, сповнені вдячності, малюнки й листівки, створені власноруч".

Додамо, що з числа 105 дітей, які отримали подарунки - 31 дитина з Бережанщини теж отримали персональні подарунки від благодійників з Чехії.

"Ми дуже вдячні за співпрацю директору Карітасу Оломоуц Vaclav Keptr, координатору проекту Katerina Biolkova, всім добрим людям в Оломоуц, які зібрали щедрі дарунки для наших дітей.Дякуємо працівникам музею, Миколі Проціву за чудово створену атмосферу цієї зустрічі. Хай свято Різдва нашого Спасителя принесе радість у кожну родину", - відзначили у групі "Карітас - Бережани". 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ