Читайте нас в соціальних мережах

Виховательку тернопільського ДНЗ №26 батько підозрює у побитті його 3-річного сина

Вівторок, 07 грудня 2021 14:16
В одному із тернопільських дитсадків «розгорівся» скандал через те, що тато маленького хлопчика вимагає перевірити виховательку його сина, мовляв, 3-річна дитина прийшла додому і розповіла, що «тьотя била».

Чоловік звинувачує педагога ДНЗ №26 у побитті свого сина. За його словами, дитина розповіла йому про насильство, а після того, як чоловік прийшов у дошкільний заклад, через скарги виховательки його видалили із батьківського чату.

Як написав в соцмережі «Фейсбук» Олександр Ширшин, його 3-річний син повернувся із дитсадка з червоною рукою, коли він запитав, що сталося, той сказав, що його вдарила вихователька. Тоді батько поспілкувався із жінкою і вона запевнила його, що не била дитину, а просто випадково потиснула за руку, через що та почервоніла.

Проте вже через кілька днів син Олександра Ширшина знову став пригніченим та переляканим.

"Почав з будь якого приводу плакати, хоча такого ніколи не було, і вередувати. Після кількох тижнів вдома, знову більш-менш почав приходити до себе. Пішов до садочку, проте через кілька днів почав справляти нужду в штани, а не на горщик. Просився постійно до мами на руки. Вночі прокидався і в сльозах кликав маму. Побувши знову два тижні вдома, питаємось, чи він іде в садочок. Відповідь була негативна. Сказав, що "тьотя б‘є". Коли я запитав як, то сказав, що у ногу б‘є і показав рукою як і куди. Нагадаю, що дитині 3 роки і він ніколи не обманював", - каже батько.

Коли тато дитини прийшов до дитсадка, щоб з'ясувати ситуацію, вихователька написала у батьківський чат, поскаржившись на те, що чоловік без причин чіпляється до неї та зриває виховний процес. Згодом чоловіка видалили із цього чату.

Обставини даної події в дитсадку пообіцяли з’ясувати, однак керівництво переконане  — дитина усе вигадала. В управлінні освіти і науки ТМР про випадок вже знають із соцмереж. Очільниця відомства вже мала розмову з обома сторонами конфлікту.

"Ми готуємо проєкт наказу про проведення службової перевірки щодо фактів, про які батько повідомив у соцмережі", - говорить  у коментарі teren.in.ua начальниця відділу дошкільної, середньої та позашкільної світи управління освіти Тернопільської міськради Ірина Сум.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Lena 07.12.2021, 19:08
Ну звичайно, мабуть,виховате лька там маэ широкi плечi, тому й виправдають такповедiнку,а вона й надалi битиме малечу
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ