Читайте нас в соціальних мережах

Накрили наркобанду, яка виготовляла амфетамін у Тернополі: судитимуть її учасників (ФОТО)

Четвер, 28 жовтня 2021 14:00
Учасниками затриманої наркобанди виявилися жителі Тернополя і Дрогобича.

Вони налагодили масштабну схему підпільного виготовлення та збуту психотропів у Тернопільській та Львівській областях з лютого до травня 2021 року.

«Розпочали спільну «справу» наркоділки наприкінці 2020 року із налагодження систематичного придбання прекурсорів для виготовлення амфітаміну. А вже з лютого 2021 запустили і власне «виробництво». Для «технологічних потреб» використовували 3 установки для охолодження готового «розчину» у Дрогобичі та одну у Тернополі», - повідомили у пресслужбі СБУ Тернопільської області.

Заходи із викриття та припинення протиправної діяльності здійснювалися Управлінням СБУ в Тернопільській області за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури.

У помешканнях членів угрупування виявили та вилучили близько 1,6 кг прекурсорів, понад 600 г наркотичних та психотропних речовин, а також лабораторне обладнання для виготовлення амфетаміну.

Зловмисники обвинувачуються у порушенні ст. 307, ст. 309, ст. 311, ст. 313, ст. 317 Кримінального кодексу України.

Окрім того, тернополянину інкримінується незаконне придбання та зберігання бойових припасів до вогнепальної зброї, ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

 

narko1.jpg

narko3.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ