Читайте нас в соціальних мережах

На Теребовлянщині неповнолітні розтрощили новенькі сидіння на місцевому стадіоні (фотофакт)

Четвер, 14 жовтня 2021 13:15
В селі Боричівка неподалік Теребовлі, неповнолітні хлопці пошкодили майно стадіону.

 Нещодавно стадіон повністю оновили. Зокрема, там встановили сучасні трибуни і сидіння, загородили, поставили бруківку і провели благоустрій території.

Втім, тішились цим місцеві не довго. Адже хлопці з сусідніх сіл повиривали нові сидіння, розтрощили їх і порозкидали по території стадіону.

Про це повідомляє «Теребовля медіацентр». «Так, це новий стадіон у Боричівці. Але ось так він тепер виглядає. Важко пояснити логіку таких дій. Поламані, буквально потрощені новенькі стільці. Працівниками поліції уже встановлено особи зловмисників - ними виявилися неповнолітні із сусідніх сіл. Вирішується питання щодо притягнення останніх до відповідальності», - йдеться в повідомленні медіацентру.

У коментарях люди обурюються:

Ольга Бачинська: Ми хочемо України, та ніколи ми її не будемо мати. Нарікаємо на президента, та не він зробив, а худоба Теребовлянська.

Міша Якимик: Андрій їх не в ставок, знайти нехай відновлять.

Stefania Bodnar-Samoluk: На жаль, значна кількість нашої молоді росте бидлотою: злобною, завидющою, хамовитою, без будь-яких моральних цінностей. Це результат сімейного недовиховання та батьківської вседозволеності. Дітям невідомі слова: повага, не правильно, не можна. Але добре знають, що за гроші можна все. Яким буде майбутнє світу, страшно уявити.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ