Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянам показали, як придбати разовий квиток на проїзд в громадському транспорті (відео)

Вівторок, 12 жовтня 2021 09:35
З 1 жовтня Тернопіль перейшов на безготівкову оплату за проїзд у громадському транспорті.

Відтепер пасажири можуть оплатити поїздку за допомогою "Картки тернополянина", неперсоніфікованим проїзним, банківською картою чи разовим квитком, що продається у терміналах самообслуговування EasyPay.

Термінали розташовані на зупинках громадського транспорту, неподалік центрального автобусного та залізничного вокзалів, а також в магазинах у різних мікрорайонах Тернополя.

Оскільки у деяких містян виникли проблеми з покупкою проїзного, директор підприємства "Системний зв'язок" Віталій Васильків дав детальну відеоінструкцію та показав, як купити разовий квиток.

Дізнатися адресу найближчого терміналу можна у таблиці або на сайті EasyPay, перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, що з 1 жовтня у громадському транспорті Тернополя змінився тариф на проїзд. Для власників "Файної картки" він коштуватиме 8 грн, для пасажирів, що здійснюватимуть оплату за проїзд у міському громадському транспорті неперсоніфікованим електронним квитком тариф становитиме 9 гривень, а для тих, хто сплачуватиме за проїзд безконтактною банківською картою, або разовим проїзним квитком, вартість проїзду складатиме 10 гривень.

Також у Тернополі запровадили єдиний квиток на усі види громадського транспорту. Пересадки протягом 30-ти хв тепер безкоштовні.

Читайте також: Картку для проїзду в громадському транспорті Тернополя можна замовити онлайн: інструкція

 

1
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ