Читайте нас в соціальних мережах

Картку для проїзду в громадському транспорті Тернополя можна замовити онлайн: інструкція

Вівторок, 05 жовтня 2021 10:35
Фото: Тернопільська міська рада Фото: Тернопільська міська рада
Тернопіль перейшов на безготівкову форму оплати за проїзд у громадському транспорті.

 Це означає, що розрахуватись в тролейбусах та маршрутках можна лише "Карткою тернополянина", неперсоніфікованим проїзним, банківською картою чи проїзним квитком, що продається в терміналах самообслуговування EasyPay на зупинках.

У зв'язку з впровадженням нововведення, тернополяни почали активно виготовляти персоніфікований проїзний квиток "Соціальна карта тернополянина". Через це в офісі "Системний зв’язок" на Чорновола, де можна подати заявку на отримання картки, виникли великі черги.

У міській раді нагадують про карантинні обмеження та рекомендують заповнити анкету онлайн. Картку можуть отримати люди, прописані у Тернополі, або всі, хто має документ про фактичне місце проживання чи офіційне працевлаштування в місті. Крім того, виготовити проїзний можуть учні та студенти.

Як подати анкету на виготовлення електронного квитка онлайн: інструкція

Для отримання картки, необхідно заповнити форму на сайті Портал тернополянина. В анкеті необхідно вказати ПІП, дату народження, обрати тип документа, що посвідчує особу, ввести номер та серію паспорта.

анкета

Далі слід обрати одну з категорій: "Учні", "Студенти", чи "Мешканці м. Тернопіль". Якщо вибрати останню – з'явиться ще три пункти: офіційно зареєстроване місце проживання у м. Тернопіль, фактичне місце проживання та офіційне місце роботи. 

У наступному віконці просять вказати серію та номер одного із документів, що підтверджує офіційно зареєстроване чи фактичне місце проживання, або офіційне місце роботи.

анк2

На завершальному етапі подачі заявки необхідно ввести індивідуальний податковий номер, свій мобільний телефон та електронну пошту. У самому кінці залишається додати своє фото і натиснути кнопку "Подати заявку".

Через 25 робочих днів користувачу надійде СМС-сповіщення про готовність електронного квитка. Його можна отримати в оператора на вул. В. Чорновола, 1. Із собою необхідно мати документи, зазначенні при заповненні анкети.

Нагадаємо, що з 1 жовтня у громадському транспорті Тернополя змінився тариф на проїзд. Для власників "Файної картки" він коштуватиме 8 грн, для пасажирів, що здійснюватимуть оплату за проїзд у міському громадському транспорті неперсоніфікованим електронним квитком тариф становитиме 9 гривень, а для тих, хто сплачуватиме за проїзд безконтактною банківською картою, або разовим проїзним квитком, вартість проїзду складатиме 10 гривень.

Також у Тернополі запровадили єдиний квиток на усі види громадського транспорту. Пересадки протягом 30-ти хв тепер безкоштовні.

 

govten 2021r vartist proizdu u gromadskomu transporti ternopolya dlya vlasnikiv sotsialnoi karti ternopolyanina

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ