Читайте нас в соціальних мережах

Замість 6 млн - 181 тис грн: в прокуратурі Тернопільщини готують апеляцію на рішення суду щодо застави для Богдана Корильчука

Середа, 15 вересня 2021 10:17
Тернопільська окружна прокуратура готує апеляцію на рішення Тернопільського міськрайонного суду, яким обрано запобіжний захід для 25-річного Богдана Корильчука та визначено як - тримання під вартою 60 діб з правом внесення застави у розмірі 181 тис 600 грн.

"Прокурор вимагав взяти особу під варту. У випадку неможливості це зробити без внесення застави, її просили визначити у розмірі - 6 млн 810 тис грн - на суму, еквіваленту тій, яку вимагали у підприємця", - прокоментувала Леся Гурецька - речниця Тернопільської обласної прокуратури.

Редакції відомо, що за попередніми даними, тільки самі збитки від спалення кіосків м'ясної продукції Олега Юника склали - близько 800 тис грн, а суд призначив заставу у розмірі 181 тис грн, посилаючись, що це максимальна сума застави по даній статті.

Також зазначимо, що за ч.5 ст. 182 КПК України йдеться, що у виключних випадках, якщо слідчий суддя, суд встановить, що застава у зазначених межах не здатна забезпечити виконання особою, що підозрюється, обвинувачується у вчиненні тяжкого або особливо тяжкого злочину, покладених на неї обов’язків, застава може бути призначена у розмірі, який перевищує вісімдесят чи триста розмірів мінімальної заробітної плати відповідно.

"Сьогодні прокуратура готує апеляцію на рішення Тернопільського міськрайонного суду щодо запобіжного заходу", - відзначила Леся Гурецька.

Додамо, "Тернополяни" писали про дану справу. 

Спалили кіоски і вимагали 7 мільйонів: шантажисти взялися за сім’ю знаного тернопільського підприємця Юника (фото, відео).

Мажор-вимагач: у поліції і прокуратурі розповіли деталі шантажу тернопільського підприємця Юника (фото, відео).

Просто зараз у суді обирають запобіжний захід шантажисту, який три місяці тероризував сім'ю відомого тернопільського бізнесмена (фото).

Онук впливового тернополянина вимагав 7 мільйонів гривень у підприємця, а суд відпускає його під заставу 180 тисяч гривень.

Двоє на волі, організатора взяли під варту: у Тернопільському суді розповіли деталі шантажу на 7 млн грн.

"Страшно так жити", - Христина Юник звертається до президента, бо не вірить у справедливість суду в Тернополі (відео).

"Підпали, погрози вагітній жінці - це просто жесть", - відома тернопільська блогерка підтримала родину Юників (відео).

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ