Читайте нас в соціальних мережах

Для хворих на коронавірус в лікувальних закладах Тернопільщини розгорнуто 725 ліжок

Вівторок, 14 вересня 2021 17:55
Рівень захворюваності на коронавірус в Тернопільській області вважається поміркованим, але якщо порівняти скільки нових хворих вчора та сьогодні поступило, то ситуація залишається напруженою, а динаміка — тривожною.

 

Про це під час сьогоднішнього брифінгу розповіла очільниця департаменту охорони здоров'я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко.

«Зараз в області визначено 7 лікувальних закладів, які надають медичну допомогу хворим о. Крім того е два резервні заклади — у Збаражі і Теребовлі. Зараз ми пішли іншим шляхом — визначено ті медустанови, де є найбільша забезпеченість централізованим киснем, плюс резервні. У них станом на сьогодні знаходиться 278 хворих, розгорнуто 725 ліжок», — пояснює Ольга Ярмоленко.

Вона наголосила — розроблені заходи дозволяють стримати ситуацію і дають можливість бізнесу працювати (за дотримання певних умов).

«На відміну від інших країн, де людині вже перед самою вакцинацією оголошують якою вакциною її щеплюватимуть, у нас є право вибору і усі найдієвіше вакцини, що визнані у всьому світі. Тож надіємось на високий рівень відповідальності всіх осіб, які працюють в тих закладах,  де є відвідувачі — сподіваюсь,  що вони проявлять громадянську свідомість і зроблять середовище, в якому працюють, безпечним», — додає керівник департаменту охорони здоров'я Тернопільської ОДА.

Коментарі  

0 #1 люба 14.09.2021, 19:28
написала людина не сповна розуму бог дав чорних і білих просто треба мати межу а от наші дівки на грошах помішалися наслідки будуть ...
Скарга

Додати коментар