Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі чоловік оригінально освідчився коханій (фото, відео)

П'ятниця, 23 липня 2021 23:16
Оригінальну пропозицію руки та серця вирішив зробити тернополянин Іван своїй коханій Терезі.

За словами хлопця, він одразу з перших хвилин знайомства зрозумів, що Тереза його доля і хоча пройшло тільки півроку з дня коли вони побачилися, та Іван не вагався ні хвилини. 

"Ми познайомилися на Новий рік - 31 грудня 2020 року, я працював тоді в службі таксі, Тереза не могла довго викликати таксі, я під'їхав вона сіла і їхала від батьків додому, святкувати Новий рік сама, ми почали говорити спілкуватися, і я запронував чи вона не проти, щоб я привітав її з Новим роком, на базі мені дали її номер я сказав, що загубила ключі в салоні, подзвонив до неї привітав з Новим роком, запронував чи вона не проти, щоб ми продовжили спілкування і вона сказата так, -можемо піти на каву", - зізнається наречений Іван.

Чоловік з Теребовлянського району, йому 30 років, Терезі 29 липня має виповнитися 25 років, вона вчителька англійської мови, і мастер-бровист.

"Дівчат є багато, так само як багато і хлопців, але розумієте є дівчата на короткий період, а є на все життя, - зізнається Іван. - Я не відчував якогось дискомфорту біля неї, мені було добре і спокійно, тим більше розуміли один одного з півслова, ось я і наважився зробити пропозицію руки і серця".

Чоловік думав напевно два тижні і нарешті вирішив залучити до процесу освідчення своїх друзів та колег. 

"Ми зібрали кілька машин, цього дня, 23 липня, ми мали йти ще на день народження до друзів, я сказав, що забув гаманець і посадив її у машину до друга, відтак перед їхньою машиною почали з'являтися автівки з надписали на задньому склі, спершу "Привіт", згодом її ім'я та прізвище і пропозиція, чи вийде вона за мене заміж, - зауважує Іван. - Далі усі автомобілі зібралися на великій парковці і стали у формі серця, я вийшов з однієї з машин - став на коліно, витягнув каблучку і запропонував Терезі стати моєю дружиною". 

Дівчина була приємно шокована та вражена таким сюрпризом і звичайно ж сказала "Так". 

Вітаємо наречених. 

Детальніше освідчення можна побачити у відео "Тернополян". 

 

Додати коментар