Читайте нас в соціальних мережах

У суді обрали запобіжний захід екс-податківцю, який 15 років тому під Тернополем збив на смерть двох неповнолітніх дівчат (відео)

Четвер, 01 липня 2021 17:49
У Тернопільському міськрайонному суді в ці хвилини обирають міру запобіжного заходу для винуватця резонансної ДТП, що трапилась майже 16 років тому у селі Петриків.

 

Як вже повідомляв раніше сайт «Тернополяни», до поліції Тернополя 29 червня цього року надійшла заява від чоловіка, який розповів, що 15 років тому в селі Петриків скоїв смертельну аварію та втік. Тоді під колесами його автівки загинули дві подруги 16 та 17 років. Одразу після зізнання підозрюваного затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. А вже сьогодні йому обирають запобіжний захід.

Тоді, у 2005-му, ця трагедія сколихнула всю Україну. Батьки загиблих дівчат пережили справжнє пекло, адже вбивця їхніх дітей був на волі. Удар авто був настільки сильним, що одній із них відірвало голову, яку горе-водій просто забрав із собою, а вже після похорону якось підкинув у посадку.

Тернополянину тоді інкримінували ч.3 ст.286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Однак притягнути до відповідальності не могли, бо той втік.

Та, що найцікавіше, здається, екс-податківець Олег Струнь хоч і прийшов у поліцію зараз сам, але, схоже, хоче уникнути відповідальності за давній злочин.

Сьогодні у суді він розповів, що неодружений, дітей не має, не працює, проживає у Тернополі. Йому інкримінують ту ж таки частину 3 статті 286 ККУ. Прокуратура вимагає тримання під вартою на 60 діб, захисник не заперечує. Вину підсудний визнає, мовляв, сам прийшов і заяву про скоєння злочину написав. Та останнє слово  — за суддями. Наразі суд постановив до 27 серпня тривами винуватця смертельної ДТП під вартою. Деталі згодом.

Пряма трансляція із зали суду  — на нашому пабліку у "Фейсбуці":

 

Додати коментар