Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі вакцинуватись від коронавірусу кличуть цілі колективи

Понеділок, 24 травня 2021 23:40
На Тернопільщині повідомляють про розгортання кампанії з колективної вакцинації від COVID-19.

За словами регіональної координаторки з вакцинальної кампанії на Тернопільщині Марії Павельєвої, компанії, які мають у своєму штаті понад 50 охочих щепитися від коронавірусу, можуть записатись на процедуру.

 При цьому вакцинація проводитиметься за умов наявності достатньої кількості вакцини мобільною бригадою, що приїде на фірму.

«Керівництво організованого колективу має забезпечити необхідні умови для вакцинації: приміщення, яке має бути заздалегідь підготовленим, мати достатню площу для комфортної роботи мобільної бригади у складі щонайменше 3 осіб; бути обладнане кушеткою для пацієнтів, стільцями та столиками для роботи мобільної бригади; мати доступ до місця для гігієни рук; диспенсер зі спиртовмісним антисептиком та дезінфектант для обробки столика», — каже Марія Павельєва.

Та під час подачі заявок колективам варто врахувати і те, що за один день бригада може зробити максимум 100 щеплень.

Натомість, якщо ж охочих щепитися в організованому колективі менш, ніж 50, вони можуть записатися на вакцинацію через лист очікування індивідуально (на сайті або у мобільному додатку “Дія” чи за номером контакт-центру 0 800 60 20 19).

Додати коментар