Читайте нас в соціальних мережах

Сучасний ЦНАП відкрили у Збаражі на Тернопільщині (фото, відео)

П'ятниця, 02 квітня 2021 12:20
Сьогодні, 2 квітня, у Збаражі відбулось відкриття сучасного Центру надання адміністративних послуг.

ЦНАП надаватиме 165 послуг для 40 тисяч жителів Збаразької громади у колишній будівлі Збаразької міської ради за адресою: місто Збараж, вулиця Богдана Хмельницького, 4.

Працевлаштували у ЦНАПі 13 працівників.

Участь у відкритті ЦНАПу взяли представники влади та громадськості. Долучився до урочистостей і голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог.

«Приємно, що у місті Збараж відбулося відкриття центру надання адміністративних послуг. Відтепер, жителі громади мають змогу отримати водійські права, паспорт, та зареєструвати місце проживання у новому відремонтованому та облаштованому приміщенні. Від себе особисто та від імені Тернопільської районної ради можу сказати, що депутати всіляко сприятимуть для підтримки та розвитку, а також облаштування ЦНАПів на території Тернопільського району», - зазначив Віктор Козорог.

 

 

 

 CNAP_Zbaraz2.jpgCNAP_Zbaraz8.jpg

 CNAP_Zbaraz3.jpgCNAP_Zbaraz4.jpg

CNAP_Zbaraz9.jpg

CNAP_Zbaraz10.jpgCNAP_Zbaraz1.jpg

CNAP_Zbaraz6.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Олена 05.08.2023, 21:48
Добрий день. В травні оформляла документи на отримання щорічної одноразової виплати на лікування дитини з інвалідністю, ще досі допомоги не отримала. Як дізнатись, чи буде ця допомога?
Скарга
-1 #2 Вікторія 22.06.2022, 21:06
Добрий день! Як зв’язатись, немає контактного телефону, оформляла документи на виплату ВПО ще на початку квітня, до сих пір немає виплат за березень-квітен ь а сьогодні вже кінець червня!
Скарга
-4 #1 Катерина 26.05.2022, 11:30
Дайте номер отдел начислений или начальника
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ