Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська блогерка засмутилася, бо довелося відмінити відпочинок на Балі

П'ятниця, 15 січня 2021 21:30
Відома тернополянка, блогер Тетяна Пренткович на власній сторінці і Інстаграм поділилася зі своїми підписниками, бо не може полетіти відпочивати на Балі, через те, що регіон закрили на карантин. 

"Ми продовжуємо вірити в чудо, але але...
здається, вперше вжитті ми так завчасно запланували якусь подорож! 1,5 місяці на Балі я вже бачила як син пробує серфити, а моя мама попиває смузі у солом’яній шляпі на пляжі ми живемо у шикарній віллі і кожні два тижні міняємо локацію)
.
мріяла нарешті доїхати до Убуду, бо минулого разу ми так і залишилися на пляжі Улувату вже снилися мені всі ті боули і десятки ідей для фото в збережених)
.
все було так близько! вже відправили паспорти на візи, зробила мамі нову карту, щоб всі мали доступ до фаст лайну в аеропорті і комфортно добратися до місця))) навіть з татом домовилася про перетримку Барбура в квартирі і на тобі...
.
до 14 січня взагалі попасти туди нереально, а з 11 го вводять нові карантинні обмеження... ай! сказати що ми засмучені, нічого не сказати, - написала Тетяна Пренткович в Інстаграм". 

Та за словами Пренткович, вона вирішила шукати в цьому позитив. 

"Можу спокійно поміняти прізвище
є шанс ще попасти в Буковель і поставити сина на борд
Мальдіви у двох
і шукаємо країну куди можна полетіти усією сім’єю до моря) Домінікана? Філіппіни? Мексика? Занзібар?) хтось щось знає? діліться, - наголосила Тетяна Пренткович". 

Світлини взяті з особистої сторінки в Інстаграм Тетяни Пренткович.

139176270 396555041642003 3715108601974767006 n

Додати коментар