Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі підтопило шість вулиць, одну квартиру та дві присадибних ділянки (фото)

Середа, 07 жовтня 2020 10:12
Вчора, у Тернополі близько 18.40 розпочався дощ, згодом місто накрила аномальна злива і за декілька хвилин Тернопіль перетворився на "Венецію".

У пастку потрапили приватні автомобілі та громадський транспорт, а також десятки тернополян, які безрезультатно намагалися доїхати зроботи додому. 

Мешканці міста допомагалди один одному, та довелося кликати на поміч і рятувальників. 

Так, 6 жовтня близько 19 год в м.Тернопіль внаслідок сильної зливи відбулося підтоплення шести вулиць, 1 квартири в багатоквартирному житловому будинку та 2 приватних присадибних ділянок в м.Тернополі.

Для буксирування автомобілів, які не могли рухатись в водяних потоках та відкачування води з житлових та торгових приміщень, які розташовані в підвальних та цокольних поверхах, залучено чергові відділення 1, 2 та 3 державних пожежно-рятувальних частин, частини спеціальної пожежної техніки та аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, співробітники оперативно-координаційного центру  – всього 25 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки (4 – автоцистерни, 4 – мотопомпи, 2 – спеціальних аварійно-рятувальних машини середнього типу та автомобіль штабний).

Загалом проведено буксирування 16 – приватних автомобілів, надано допомогу 25 людям (водіям автомобілів, пасажирам маршрутного (міського) автобуса та пішоходам, які не могли самостійно перебратися через воду). Також підрозділами проводилось відкачування води та очищення водостоків, завдяки чому пришвидшено відхід води.

Станом на 6:00 роботи з ліквідації наслідків надзвичайної події завершено.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ